Werner & Pfleiderer Rotamat EN degdelare
PDF
Dela
Facebook
WhatsApp
Viber
Telegram
Intresserad av annonsen?
1/7
PDF
Dela
Facebook
WhatsApp
Viber
Telegram
Pris:
på begäran
Gör en förfrågan om pris
Kontakta säljaren
Tillverkare:
Werner & Pfleiderer
Modell:
Rotamat EN
Typ:
degdelare
Tillverkningsår:
2008
Plats:
Tyskland Mörfelden Walldorf6830 km från dig
Publiceringsdatum:
mer än 1 månad
Återförsäljares lager-ID:
ART2675
Skick
Skick:
återtillverkad
Inspektion på distans
Fordonsleveranstjänst
Viktigt
Detta erbjudande är endast för vägledning. Begär mer exakt information från säljaren.
Köptips
Säljarens kontaktuppgifter
Prenumerera på säljare
Beytullah Altuntas
Språk:
Tyska, Engelska
+49 172 38...
Visa
+49 172 3891229
+49 6105 71...
Visa
+49 6105 7172301
+49 6105 71...
Visa
+49 6105 7172303
Adress
Tyskland, Hessen, 64546 , Mörfelden Walldorf, Opelstraße 29
Återförsäljarens lokala tid:
03:10 (CET)
Skicka meddelandet med e-post
Säljarens kontaktuppgifter
Altuntas GmbH
Tyskland
1 år på Machineryline
5.0
15 recensioner
Prenumerera på säljare
+49 172 38...
Visa
+49 172 3891229
+49 6105 71...
Visa
+49 6105 7172301
+49 6105 71...
Visa
+49 6105 7172303
Fråga säljaren
PDF
Dela
Facebook
WhatsApp
Viber
Telegram
Säljer du maskiner eller fordon?
Du kan göra det med oss!
Liknande annonser
pris på begäran
2007
Tyskland, Bielefeld
Kontakta säljaren
pris på begäran
2010
Tyskland, Bielefeld
Kontakta säljaren
pris på begäran
2005
Tyskland, Bielefeld
Kontakta säljaren
pris på begäran
2013
1.02 hk (0.75 kW)
Tyskland, Bielefeld
Kontakta säljaren
Baujahr: 2008
Zustand: generalüberholt, betriebsbereit
Automatischer Teigteiler und -rundmacher für runde und eckige Produkte
Teigaufteilung: 30 Stück pro Durchgang
Gewichtsbereich: 30-70 g pro Stück
Max. Teigzufuhr: 2100 g
Teigausbeute beim Teilen allein: max. 75 %
Teigausbeute mit Rundung: max. 65 %
Year of construction: 2008
Condition: refurbished, ready to work
Automatic dough divider and rounder for round and squared products
Dough dividing: 30 pieces per run
Weight range: 30-70 g each piece
Max. dough input: 2100 g
Dough yield at dividing only: max. 75 %
Dough yield with rounding: max. 65 %