Benier Dough Expert degdelare







Om du väljer att köpa utrustning till ett lågt pris, se till att du kommunicerar med den riktiga säljaren. Ta reda på så mycket information om ägaren av utrustningen som möjligt. Ett sätt att fuska är att representera dig själv som ett riktigt företag. Vid misstanke, informera oss om detta för ytterligare kontroll, via feedbackformuläret.
Innan du bestämmer dig för att göra ett köp, granska noga flera försäljningserbjudanden för att förstå den genomsnittliga kostnaden för din utvalda utrustning. Om priset på erbjudandet du tycker är mycket lägre än liknande erbjudanden, tänk på det. En betydande prisskillnad kan indikera dolda fel eller försök från säljaren att begå bedrägliga handlingar.
Köp inte produkter där priset är för annorlunda än genomsnittspriset för liknande utrustning.
Ge inte samtycke till tvivelaktiga löften och förbetalda varor. Om du är osäker, var inte rädd för att klargöra detaljer, be om ytterligare fotografier och dokument för utrustning, kontrollera dokumentens äkthet, ställ frågor.
Den vanligaste typen av bedrägeri. Oärliga säljare kan begära en viss förskottsbetalning för att "boka" din rätt att köpa utrustning. Således kan bedragare erhålla ett stort belopp och försvinna, utan att ni kan få kontakt längre.
- Överföring av förskottsbetalning till kortet
- Gör ingen förskottsbetalning utan pappersarbete som bekräftar processen att överföra pengar, om säljaren är osäker i meddelandet.
- Överföring till "Trustee"-kontot
- En sådan förfrågan borde vara alarmerande, du kommer sannolikt att kommunicera med en bedragare.
- Överföring till ett företagskonto med ett liknande namn
- Var försiktig, bedragare kan dölja sig som kända företag, och gör små ändringar av namnet. Överför inte pengar om företagets namn är i tvivel.
- Byte av egna uppgifter i fakturan till ett verkligt företag
- Innan du gör en överföring, se till att de angivna uppgifterna är korrekta och om de avser det angivna företaget.
Säljarens kontaktuppgifter

Der Benier Dough Expert Teigteiler, Baujahr 2005, wurde für eine effiziente und präzise Teigportionierung entwickelt. Er verfügt über zwei Kammern und sechs Kolben und erreicht eine Leistung von bis zu 3.000 Stück pro Stunde. Damit ist er ideal für ein breites Spektrum an Anwendungen in Bäckereien geeignet.
Dank seines Designs gewährleistet er eine gleichbleibende Portionierung und zuverlässige Leistung und ist somit eine bewährte Lösung für Produktionsumgebungen mit hohen Stückzahlen.
The Benier Dough Expert dough divider, built in 2005, is engineered for efficient and precise dough portioning. It features two chambers and six pistons, providing a capacity of up to 3,000 pieces per hour. This makes it ideal for a wide range of bakery applications.
Designed to ensure consistent portioning and reliable performance, it is a dependable solution for high-volume production environments.
Dzielarka do ciasta Benier Dough Expert, wyprodukowana w 2005 roku, została zaprojektowana z myślą o wydajnym i precyzyjnym porcjowaniu ciasta. Wyposażona jest w dwie komory i sześć tłoków, co zapewnia wydajność do 3 000 sztuk na godzinę. Dzięki temu idealnie nadaje się do szerokiego zakresu zastosowań w piekarniach.
Konstrukcja urządzenia gwarantuje równomierne porcjowanie oraz niezawodną pracę, co czyni je sprawdzonym rozwiązaniem dla środowisk produkcyjnych o dużej wydajności.